До Міжнародного дня захисту дітей, спілка жінок Херсонщини  (далі – Спілка) спільно з магазином сучасної електроніки «Кібернетики» розпочинають благодійну акцію “Дякую за добро”. До цієї роботи долучився й Херсонський обласний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді. Під час заходу збиратимуться кошти для організації на Херсонщині свята для дітей, що відбуватиметься 1 червня.

Акція «Дякую за добро» стартує з 15 травня і діятиме до 01 червня 2018 року включно. Згідно з умовами акції, 1% від усіх покупок, зроблених у мережі магазинів «Кібернетики» міст  Херсона та Нової Каховки, буде направлений  на благодійну мету – закупівлю подарунків для дітлахів, які приїдуть з усіх районів області на святкування Міжнародного дня захисту дітей, що організовує Спілка.

Цікаво, що усі, хто в цей час долучиться до акції та придбає товар в магазинах мережі «Кібернетики» також відзначать подарунками – спеціальними магнітиками учасника акції. Зібравши усі 4 види цих магнітиків, що складаються в загальну картинку, можна отримати додатковий подарунок – монопод (селфіпалку).