Сьогодні війна – це не слово, а реальність. Але кожен з нас хоче миру. Мир, незалежність та цілісність держави завойовують для нас учасники АТО – справжні герої сучасності. Про них варто знімати фільми, писати книжки та розповідати в школах. Ми повинні зробити все, щоб про них не забули.

У рамках співпраці із центром допомоги учасникам АТО та відділом освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації спеціалісти Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) організували акцію «Допоможи бійцю АТО», до якої долучилися колективи загальноосвітніх шкіл Бериславського району.

Захід що приурочений до Дня Героїв Небесної Сотні проходив з 19 по 23  лютого.

Спільними зусиллями вдалося зібрати понад 50 ящиків гуманітарної допомоги для військовослужбовців, які проходять службу на Сході нашої країни у зоні проведення антитерористичної операції. Помандрували до захисників України і дитячі малюнки та власноруч виготовлені обереги.

Волонтерський рух, активними учасниками якого виступають спеціалісти Центру, на Бериславщині триває. Кожен: і малий, і великий, і багатий, і бідний може, у міру своїх сил та можливостей, допомогти нашим героям, підтримати нелегкий процес творення нашої державності.