Літо – це найбільш безтурботна та довгоочікувана пора року для школярів. У дітей з’являється маса вільного часу для відпочинку, розваг та накопичення позитивних вражень.

Аби діти із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, почали канікули з приємних емоцій Нововоронцовським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) 07 червня 2019 року було організовано поїздку до Любимівського дитячого розважального комплексу, який так їм полюбився.

Більше тридцяти дітей з смт Нововоронцовки, с. Осокорівки та с. Миролюбівки блукали лабіринтами, стрибали на батутах, гралися кульками та складали високі замки з різнокольорових геометричних фігур. На території комплексу весь час лунав дитячий сміх та гомін. Аби діти трішки перепочили та набралися сил їх було запрошено скуштувати піцу та бутерброди. Традиційним стало наприкінці заходу пригощання дітей морозивом.

Масу яскравих вражень та приємних спогадів дітвора отримала на початку літа. А наприкінці заходу кожна дитина побажала приїхати до розважального комплексу знову. Адже такий відпочинок завжди приносить тільки радість та налаштовує на позитив не тільки дітей, а й дорослих, які приймали участь у такому дійстві.