Святий обов’язок дорослих – зробити все можливе, щоб кожна дитина зростала в сім’ї, любові і достатку. Адже сім’я – є найважливішим соціальним інститутом та відіграє особливу роль у формуванні дитини як громадянина. Для дітлахів, які залишились без батьківського піклування держава створила прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу, аби вони мала змогу бачити та навчитись сімейним цінностям.

В рамках відзначення Міжнародного дня сім’ї 18 травня 2019 року Нововоронцовським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) спільно з ГО «Благодійний фонд Ігора Колихаєва» організовано та проведено сімейну поїздку батьків та дітей з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу до Любимівського дитячого розважального комплексу.

Доки малеча купалася в купі різнокольорових кульок, стрибала на батутах, з’їжджала з гірок та блукала по різноманітних лабіринтах батьки мали змогу поспілкуватися в невимушеній атмосфері та обмінятись досвідом.

Для поповнення енергетичного запасу та відпочинку, організовано “солодкий стіл” для маленьких учасників подорожі.

Аби дитина почувала себе щасливою потрібно, щоб дорослі докладали трішки більше  зусиль, і тоді дитинство запам’ятається як найкраще в житті. Результат подібних заходів – щирі дитячі усмішки, що спонукають і надалі знаходити ресурси та дарувати маленьким громадянам радість.