Справжня цінність у житті – це рідні і близькі люди. Родина — це база для  зростання здорової дитини, це світ, в якому людина навчається жити. Вона має забезпечувати їй достатні матеріальні та педагогічні умови для інтелектуального, фізичного, морального та духовного розвитку. Проте часто свідомо чи несвідомо, будучи в поганому гуморі, дозволяємо собі кривдити їх. Найгірше те, що такі дитячі образи залишаються в пам’яті надовго й безпосередньо впливають на майбутнє життя дитини.

Тому, 15 травня 2019 року, в Міжнародний день сім’ї, спеціалісти Генічеського районного центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді (далі – Центр) відвідали прийомні сім’ї та дитячий будинок сімейного типу м. Генічеськ.

Спеціалісти Центру від щирого серця висловили вдячність батькам-вихователям за те, що прийняли на виховання та спільне проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дали кожній дитині, яка зростає у їх сім’ї, найважливіше – щастя мати родину- тата і маму, відкрили їм своє серце, розділили з ними свою любов та душевне тепло.

На завершення зустрічі родинам вручено пам’ятні подарунки. Справжньою винагородою для всіх стали посмішки щасливих дітей.

Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину, особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – спільна справа, обов’язок району, суспільства, держави.