Так казали деякі діти по закінченню благодійного заходу «Даруймо радість дітям!», який відбувся на початку лютого поточного року на базі розважально-ігрового центру с.Любимівка. Організаторами свята виступив Нововоронцовський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр). Всі фінансові витрати взяв на себе Благодійний фонд Ігоря Колихаєва.

40 дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, з смт Нововоронцовка, с.Осокорівка, с.Миролюбівка та с.Любимівка поринули на три години у чарівний світ дитинства, де панує сміх, радість, добро та безтурботність. Більшість з них жодного разу не виїжджали за межі свого села, не були в дитячих ігрових закладах, на атракціонах.

Дітлахи активно брали участь у запропонованих їм розвагах: стрибали на батутах, занурювалися до кулькового басейну, шукали вихід з лабіринту, каталися з гірок, танцювали флешмоб, змагалися в естафеті, наповнюючи залу своїми веселими голосами та дзвінким сміхом. Їх всіх почастували смачною піцою, різнобарвним желе, тістечками, солодким чаєм. Хто хотів трішки відпочити мали змогу переглянути мультфільми або пограти в більярд. На завершення свята – ще один приємний сюрприз – дітвора отримала солодку вату, повітряні кульки та фото на згадку. На деякий час усі присутні, забувши про свої життєві труднощі й негаразди, поринули в атмосферу дива. Приємно було бачити десятки щасливих дитячих оченят.

У всі часи ділові, заповзяті люди прагнули не тільки досягти матеріального успіху, але і залишити свій слід в історії села, селища, району, запам’ятатися добрими справами. Почувши як мало потрібно, щоб дитину зробити щасливою хоча б на декілька годин, Центр буде намагатися знаходити спонсорів і робити спільними зусиллями дітям казку!