За доброю традицією щорічно кожна дитина очікує подарунки до Новорічних та Різдвяних свят. Нажаль не всі діти можуть відчути родинне тепло та затишок, але працівники Нововоронцовського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з інспектором ювенальної превенції Нововоронцовського відділення Бериславського відділу поліції у Херсонській області не залишають забутими дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

І саме з метою подарувати цим дітям радість та відчуття свята, напередодні Різдва відвідали сім’ї вищезазначеної категорії в смт Нововоронцовка. Діти отримали солодкі подарунки, батьки – теплі речі. Також проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків та співпраці у 2019 році по подоланню складних життєвих обставин шляхом здійснення соціального супроводу або отримання соціальних послуг за карткою клієнта.

В рамках благодійної акції відвідано і сім’ю загиблого воїна АТО. Визначено проблемні питання та дитині подаровано солодощі й частинку святкового настрою.

Лише спільними зусиллями можливо допомогти сім’ям подолати складні життєві обставини, не залишити поза увагою жодну дитину, яка потребує турботи, сімейного тепла та любові.