Однією з найактуальніших проблем сьогодення є зростання агресивності серед молоді. Це пов’язано передусім із загальною соціальною напруженістю, психологічною неврівноваженістю всього суспільства, зростаючою кризою соціальної системи…

Тому, 03 жовтня 2018 року спеціалістами Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) спільно з фахівцями Бериславського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» з молодими особами, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільненими від відбування покарання з випробувальним терміном або умовно-достроково, проведено лекцію на тему: «Профілактика агресивної поведінки».

Виходячи з того, що дана категорія молоді не завжди толерантно реагує на подразники з боку зухвалих та невитриманих людей, не вміє стримувати емоції та підбирати аргументи на критику на свою адресу, їх поінформували про причини агресії та агресивної поведінки, а також способів бородьби із ними.

У процесі спілкування серед молоді виникало багато запитань, на які кожен отримав відповідь. «Гаряча» дискусія між учасниками заходу переросла у обмін досвідом та порадами практичного характеру.

Окрім того слухачам надано інформацію щодо соціальних послуг, що надає Центр та роздано інформаційні матеріали з різних напрямків діяльності.

Кожна особа, яка опинилися у складних життєвих обставинах і не може подолати їх самостійно, може знайти підтримку у спеціалістів Центру.