Напередодні відзначення Дня усиновлення в Україні, 27 вересня 2018 року на базі районної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені В.К. Сергеєва, відбулося спортивне свято “Кроком руш! Моя родина!” для прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу Бериславського району.

Спеціалісти Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) разом з спеціалістами відділу культури, служби у справах дітей районної державної адміністрації (далі – Служба), центру дитячої та юнацької творчості, Бериславського відділу поліції ГУНП в Херсонській області, загальноосвітніх та початкових шкіл міста надали дітям змогу отримати позитивні емоції та гарний настрій від свята.

Чотири команди дітей-вихованців та їхніх прийомних батьків: «Дружна сімейка», «Стріла», «Гарячі серця» та «БЕМС» завзято виконували спортивні естафети. Вболівальники, учні бериславських шкіл разом зі своїми вчителями,  підтримували своїх фаворитів.

Суддям складно було оцінити переможця.  Доки вирішувалося питання підрахунку балів діти взяли участь у флешмобі «Я, ти, він, вона – Україна в нас одна!».

За результатами 7 конкурсів переможцем стала команда «Дружна сімейка». Капітани та члени усіх чотирьох команд отримали дипломи учасника спортивного свята, солодощі та короваї від спонсорів.