З огляду на складну економічну ситуацію, що склалася в Україні, проведення благодійних акцій є суттєвою допомогою для сімей, що опинились у складних життєвих обставинах.

Тому, Генічеським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі-Центр) за підтримки представників ТМ «Ложка в долоньці» спільно з Херсонським обласним благодійним фондом «Мій Дім» проведено благодійну акцію для матерів з дітьми, що знаходяться у складних життєвих обставинах.

Також, в рамках акції на базі Центру проведено семінар з соціальної тематики: «Забезпечення прав жінок та основні принципи догляду за дитиною молодшого віку» для 19 матерів, які опинились у складних життєвих обставинах.

Мета заходу – підвищення обізнаності жінок щодо шляхів вирішення проблем матерів, які виховують дітей молодшого віку (до 3х років).

Працівники Центру надали жінкам інформацію стосовно забезпечення їх конституційних прав, ознайомили з умовами та підставами надання державної соціальної допомоги відповідно чинного законодавства, надали індивідуальні консультації з питань вікових особливостей і потреб дітей.

По закінченню семінару кожна мати отримала 32 баночки дитячого харчування від торгової марки «Ложка в долоньці» корисні знання, що допоможуть їм у вихованні своїх діток.