Кожний малюк з перших днів життя потребує якісного харчування. Проте, не всі сім’ї мають достатньо коштів, для того щоб забезпечити ним дитину.

Тому, 07 серпня 2018 року в рамках реалізації соціального проекту за підтримки торгової марки «Ложка в долонці» організовано проведення благодійної акції для дітей з сімей Бериславщини, у тому числі з числа внутрішньо переміщених осіб, матерів-одиначок та багатодітних сімей. Бериславський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сприяв отриманню якісного дитячого харчування 80 дітками Бериславського району.

Мета заходу – підвищення обізнаності жінок щодо шляхів вирішення основних проблем матерів, які виховують дітей молодшого віку.

Представники торгової марки «Ложка в долоньці» у приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості м.Берислав провели семінар про особливості виховання дітей віком до 3-х років.  Жінок поінформовано про основні принципи догляду за дитиною молодшого віку та надано індивідуальні консультації з питань вікових особливостей і потреб дитини.

По завершенню семінару кожна мама отримала по 32 баночки дитячого харчування від торгової марки «Ложка в долоньці».