Майже 70 років 1 червня світова громадськість відзначає світле і надзвичайне  свято – Міжнародний день захисту дітей.  Саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І  обов’язок дорослих – зробити дітей щасливими, адже діти – то майбутнє нашої країни!

Тому, 01 червня 2018 року працівниками Нововоронцовського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ( далі – Центр)  організовано поїздку для 35 дітей з сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, до Любимівського розважально-ігрового центру. Цей заклад – справжній рай для дітей. В ньому знаходиться безліч розваг: дитячі батути, гірки, лабіринти, кінозал, кафе та інше.

Саме у ньому фахівці Центру для малечі провели різноманітні конкурси, цікаві ігри,  флешмоб та почастували її смачною піцею, тістечками та морозивом. Більше 3-х годин лунав дитячий гомін, сміх. Наприкінці заходу кожна дитина намалювала свою долоньку, на якій написала слова подяки та побажання.

Так, завдяки ініціативі працівників Центру та спонсорській допомозі БО «Благодійний фонд І. Колихаєва», ДГ «Піонер» діти, які виховуються в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах, мали можливість відчути себе щасливими та ще довго будуть згадувати це дивовижне свято дитинства, сповнене радості та здійснення найзаповітніших мрій.