Дитинство – це чудова пора надій і сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.

Діти – це майбутнє нашої держави, яке формується в сьогоденні. У перший літній день в Україні, як і у цілому світі, відзначають чудове і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей.

Спеціалісти Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) 01 червня 2018 року разом з дітьми з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу відвідали  у парковій зоні міста Берислава свято «Щасливе дитинство». Малюки на велосипедах, талакарах та самокатах виконали почесну місію – відкриття дитячого свята.

Малеча потрапила до обладнаного «містечка розваг». Вуличне малювання, конкурси на кмітливість та майстерність, школа аквагриму, змагання з туризму, танцювальні майданчики та атракціони – це те, що прийшлося їм до вподоби та запам’ятаеться надовго. Родзинкою свята став велозабіг, участь в якому взяли вихованці Бериславського дошкільного закладу № 3.

Зберегли дорослі Бериславці добру традицію – пригощати морозивом усіх дітлахів міста. Цього року, жодні дитячі руки не залишились порожніми; працівники Центру роздали 350 порцій «солодкої прохолоди» усім маленьким учасникам які були у парковій зоні. Протягом дня по всьому місту звучав радісний сміх дітей, а їхні очі сяяли від щастя.

Тож нехай кожна дитина живе у мирі та злагоді, а наша ненька-Україна огортає своїм теплом кожну родину!