В наш непростий час, багато людей втрачають віру у власні сили та починають шукати порятунок в алкоголі, руйнуючи тим самим життя родини та своє власне.

Так сталося і з Оксаною – одинокою матір’ю, яка виховує дворічного сина.

Жінка нещодавно переїхала до м. Каховки, де винаймає житло, та підробляє на сезонних роботах. Постійний брак коштів та не вдоволення власним життям призвели до того, що жінка все частіше почала зловживати спиртними напоями. Матір за сином майже не доглядала за сином, іноді залишала його вдома самого.

На початку 2018 року про ситуацію, що склалась в родині стало відомо в Каховському міському центрі соціальних служб для сім’ї дітей та молоді. Не гаючи часу сім’ю було взято під соціальний супровід, під час якого Оксані надано допомогу у відновлені втрачених документів та сприяння в працевлаштуванні на місцеве підприємство. Вона пройшла курс лікування від алкогольної залежності. Її почав відвідувати дитячий садок. Були покращенні і житлові умови родини: в кімнаті зроблений косметичний ремонт та облаштовано ігрову зону для дитини.
Оксана знайшла в собі сили повернутись до нормального життя, побачила себе зі сторони і усвідомила, що внаслідок своєї недопустимої поведінки могла втрати найдорожче – свого малюка. Після завершення соціального супроводу родина не залишиться без підтримки.

Працівники Центру завжди готові надати практичну допомогу усім, хто її потребує.