Насильство в сім’ї, є однією з найбільш розповсюджених форм порушень прав людини, це злочин не проти однієї сім’ї, а проти цілого людства.
У рамках соціально – інформаційної кампанії з профілактики насильства в родині, до Міжнародного дня сім’ї, фахівцем із соціальної роботи Великолепетиського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з спеціалістами служби у справах дітей та представниками поліції  проведено відео – лекцію з теми « Все починається з любові».

Мета заходу- формування уяви про різні види  насильства та форми їх прояву, сприяння утвердженню ненасильницької поведінки, створення в районі соціального простору, вільного від насильства.

Під час заходу учасників поділено на групи. Вони досить активно включилися в роботу: обговорювали проблему агреивної поведінки, переглянули документальний фільм ” Все починнається з любові”, після  якого ділилися враженнями та думками. На завершення заходу всім було роздано інформаційні буклети та листівки з корисною інформацією на вищезазначену тематику.

Попередження насильства в сім’ї залишається і надалі одним із пріоритетних завданнь у роботі  фахівців Великолепетиського районного центру соціальних лужб для сім’ї, дітей та молоді.