Все найкраще, що є на землі, починається з сім’ї. Сім’я — джерело любові, добра, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин. Міцна і дружня українська родина, в якій звучить дитячий сміх, панує злагода і мир – є запорукою сильної та успішної держави.

15 травня 2018 року у світі відзначається Міжнародний день сім’ї, працівниками Скадовського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) спільно зі Скадовської міською радою, комунальною установою «Центр дитячої та юнацької творчості» (далі – ЦДЮТ), комунальним підприємством «Скадовський районний будинок культури ім. Т. Г. Шевченка» для сімей з дітьми проведено родинне свято під гаслом «Щаслива родина – успішна країна!». Цей захід спрямований на пропагування сімейних цінностей, формування досвіду відповідального батьківства та згуртування сімей Скадовського району. В ньому взяли участь родини, в яких виховується 100 дітей, в тому числі діти сімей учасників бойових дій, прийомних сімей та будинків сімейного типу.

Учасників свята привітали голова районної державної адміністрації та секретар Скадовської міської ради, подякували батькам за їхню працю у вихованні дітей, побажали миру, благополуччя, родинного щастя. Секретар Скадовської міської ради нагородив переможців конкурсу малюнків «Щаслива родина очима дітей» грамотами та цінними подарунками.

Присутнім продемонстрували композиції у виконанні хореографічного ансамблю танцю ЦДЮТ «Фурор»: «Україна танцюй» та «Запальні тролі», у виконанні солістки ЦДЮТ Христини Ходжаєвої прозвучала пісня «Мамина усмішка». На площі майстрині ЦДЮТ провели майстер – клас із паперопластики «Весняні мотиви», в якому могли взяти участь всі бажаючи. Діти також могли взяти участь у майстер – класі із миловаріння, які провели майстрині фабрики оригінального подарунків «Дизайн». Працівники Центру провели конкурс малюнків на асфальті та на папері «Сонце в моєму домі», в якому із задоволенням взяли участь діти.

Учасники заходу змогли побачити виставку виробів майстрів народно-прикладного мистецтва ЦДЮТ. Дітей розважала група аніматорів «Смайлики», з композицією «Сім’я» в костюмах міньйонів.
Всі учасники свята отримали подарунки та солодощі від Скадовської міської ради.