Проект “Чілдрен Кінофест» – міжнародний кінофестиваль для дітей та підлітків, створений з метою виховання нового покоління кіноглядачів в Україні, розвитку практик сімейного культурного дозвілля та просування мистецтва кіно (наш сайт http://childrenkinofest.com/ та сторінка у Facebook https://www.facebook.com/sovenokcharlie).

Благодійний кінофестиваль відбудеться в Україні вже вп’яте, минулого року відбувся у 20 містах України з аудиторією понад 40 ООО глядачів. Відбудуться заходи “Чілдрен Кінофест- 2017” з 25 травня по З червня у 20 містах, серед яких і Херсон.
На кіносеанси запрошуються усі бажаючі та діти з обмеженими можливостями, діти, позбавлені батьківської опіки, діти-сироти, інваліди та переселенці. Вхід на покази в усіх містах- безкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю або за зверненням до координатора фестивалю.

Подія відбувається за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, UNICEF Україна, Державного агентства України з питань кіно, Goethe-Institut в Україні, Французький інститут в Україні.

Організатор-компанія «Артхаус Трафік».
Послом події в цьому році виступає письменниця, правозахисниця та радіоведуча Лариса Денисенко.