У житті кожного є момент, коли необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень – вибрати справу свого життя. Вибір професії, вступ до самостійного трудового життя іноді недаремно називають другим народженням.

З метою розширення уявлень старшокласників про нові професії, формування творчого підходу до її вибору та впливу на майбутнє життя, 20 квітня 2018 року спеціалісти Бериславського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр), районного центру зайнятості та районної центральної бібліотеки у рамках клубу старшокласників “Юність” провели профі-компас на тему: “Я б професію знайшов”. До участі у заході залучили учнів 9-го класу Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.

Спеціаліст Центру розповів учням про безмежний світ професій, про те, як потрібно себе поводити аби не загубитися у ньому та досягнути бажаного результату та успіху.

Червоною стрічкою через весь захід пройшла думка, що головне – зважено та свідомо обирати професію, прислухаючись до себе,розуміючи свої здібності!

Також, діти познайомилися із головними аспектами сучасного ринку праці, розглянули 5 типів професій, що із сьогодення впевнено крокують у майбутнє та прийшли до спільного висновку, що вибір спеціальності – важливий крок у житті.