Туберкульоз – хвороба, яка має давню історію. Не зважаючи на те, що сучасна медицина здатна успішно боротись з цим небезпечним захворюванням, тема епідемії туберкульозу не втрачає своєї актуальності.

З метою привернення уваги молоді до цієї проблеми, та надання інформації щодо вчасного виявлення симптомів хвороби та методів її профілактики, 13 березня 2018 р. заступником директора Каховського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для 11 учнів Каховського професійного ліцею сфери послуг проведено семінар на тему «Здоровий спосіб життя – профілактика туберкульозу».

Під час бесіди учасники заходу дізнались про шляхи передачі та основні симптоми захворювання, сучасні методи лікування та профілактики.

Наприкінці семінару, для кращого засвоєння почутої інформації був продемонстрований документальний фільм «Зупинимо туберкульоз разом!».

Сподіваємось, що отриманні знання спонукають учнів вести здоровий спосіб життя та вчасно проходити медичне обстеження заради збереження власного здоров’я.