Дітям  подобаються веселощі й розваги, а найбільш пам’ятні для них ті моменти, коли у процесі пізнання світу та нових відкриттів їх супроводжують батьки.
Тому, 01 лютого 2018 року спеціалістами Олешківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (далі – Центр) за підтримки Товариства Червоного Хреста України проведено заняття групи взаємодопомоги «Турботливі батьки» .
Мета заходу – розширення свідомості батьків про важливість спілкування у родині та наслідків дефіциту уваги для емоційного стану дитини.

Спеціалістами Центру надано теоретичну інформацію та практичні навички про метод « Я – повідомлення » для встановлення контакту з дитиною. Волонтер Товариства Червоного Хреста України підготував майстер клас з виготовлення паперових квітів для учасників, що спрямований на згуртованість сімейних відносин та спілкування з дітьми.
Присутні пришли до висновку, що гармонія стосунків у сім’ї створюється і за рахунок терпимості, уміння поступатися один одному та щоб жити в мирі та злагоді, потрібно володіти собою і вміти стримуватися.
Серед запрошених у заході брали участь багатодітні та внутрішньо переміщенні сім’ї   : 4 дорослих та 3 дітей.